I Laven findes der ikke blot en børnehave. - Det er rent faktisk verdens bedste børnehave.
Med udsigt til Himmelbjerget og skønne udendørsarealer  i form af legeplads, boldbane, gymnastiksal og skovområde med egen bjælkehytte " Kryb i ly" Har vi I Laven en unik institution, der også fungere som samlingspunkt for børn og voksne fra byen.

Kløverhuset er en del ad Daginstitutionen Sejs-Laven og har et fint samarbejde med de andre enheder i Sejs. Der er fælles ledelse og forældrebestyrelse. Vi har i øvrigt en aktiv forældregruppe, som brænder for vores lille børnehave
Vi lægger meget vægt på at få gode overgange fra dagpleje/vuggestue til børnehaven og videre til skolerne.
Kløverhuset har som en af de få institutioner i Silkeborg kommune fået udvidet åbningstid, så børnene kan afleveres allerede fra kl 6 om morgenen. Motorvejen mellem Silkeborg og Aarhus ligger ikke langt herfra, så det er nemt at komme til og fra Kløverhuset.
 

Her er Rasmus. Han er på vej hjem efter en skøn dag i skoven sammen med hele Laven-Linå Dagpleje. Dagplejen holder ca. en gang om måneden heldagslegestue i børnehaven, og dagplejebørnene elsker det! Denne gang lånte de Laven Børnehaves skovhytte 'Kryb i Ly', og her har de bl.a. leget indianere, hængt i træer, kæmpet sig op af den stejle skråning i skoven og har fået brugt sig selv i den skønne natur. Desværre for Rasmus må han vente 1½ år til han bliver dobbelt så gammel, inden han kan få lov at gå i verdens bedste børnehave - Laven Børnehave, men så er det godt, at han kan gå i verdens bedste dagpleje!

Hanne Damtoft Sangill - Mor til Rasmus
 

Laven Børnehave lægger til i Laven efter at have været på en heldagsudflugt til Aqua - glade, trætte og med vådt tøj og en dejlig fælles oplevelse med hjem i bagagen.
- Laven.dk - Laven Borgerforening - lavenborgerforening@gmail.com - webmaster: hans@petersen.eu.com -
Lav din egen hjemmeside med mono.net